Evde asker pastası yapmayı düşündüğümde, malzemelerin kalitesi ne kadar önemli? Özellikle tereyağı ve unun tazeliği pastanın lezzetini etkiler mi? Ayrıca, iç harcında kullanmayı düşündüğüm ceviz ve kuru üzümün kavrulmuş olması şart mı, yoksa çiğ halleri de yeterli olur mu? Bu tatlının süslemelerini yaparken, bitter çikolata yerine farklı bir çikolata kullanmayı denesem, tadı nasıl olur?
Evde asker pastası yapmayı düşündüğümde, malzemelerin kalitesi ne kadar önemli? Özellikle tereyağı ve unun tazeliği pastanın lezzetini etkiler mi? Ayrıca, iç harcında kullanmayı düşündüğüm ceviz ve kuru üzümün kavrulmuş olması şart mı, yoksa çiğ halleri de yeterli olur mu? Bu tatlının süslemelerini yaparken, bitter çikolata yerine farklı bir çikolata kullanmayı denesem, tadı nasıl olur?
Cevap yaz