Havuçlu bisküvili rulo pasta tarifini okudum, gerçekten ilginç bir seçenek gibi görünüyor. Havuç kullanarak tatlıya hem lezzet hem de besin değeri katmak harika bir fikir. Sizce, bu pastayı hazırlarken en çok hangi aşama zorlayıcı olabilir? Özellikle havuçların suyunu süzdürmek, hamurun kıvamını etkileme açısından önemli gibi. Deneyimlerinizle bu tarifteki en kritik noktalar nelerdi? Ayrıca, hindistan cevizi ile süslemek dışında başka hangi malzemelerle sunum yapmayı denediniz?
Havuçlu bisküvili rulo pasta tarifini okudum, gerçekten ilginç bir seçenek gibi görünüyor. Havuç kullanarak tatlıya hem lezzet hem de besin değeri katmak harika bir fikir. Sizce, bu pastayı hazırlarken en çok hangi aşama zorlayıcı olabilir? Özellikle havuçların suyunu süzdürmek, hamurun kıvamını etkileme açısından önemli gibi. Deneyimlerinizle bu tarifteki en kritik noktalar nelerdi? Ayrıca, hindistan cevizi ile süslemek dışında başka hangi malzemelerle sunum yapmayı denediniz?
Cevap yaz