Kakaolu pastaban yaparken, malzemelerin sırasına dikkat etmek oldukça önemli. Tereyağı ve toz şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpılması gerektiğini biliyor muydun? Yumurtaları ekledikten sonra her birini iyice çırpmak da hamurun kıvamı açısından kritik. Kuru malzemeleri karıştırdıktan sonra, ıslak karışıma yavaşça eklemek, pastabanın homojen olmasını sağlıyor. Fırında pişirme süresinde, kürdan testi yapmak gerçekten de işin sırrı. Peki, kakaolu pastabanın üzerine çikolata sosu eklemeyi düşündün mü? Bu, lezzetini bir kat daha artırabilir!
Kakaolu pastaban yaparken, malzemelerin sırasına dikkat etmek oldukça önemli. Tereyağı ve toz şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpılması gerektiğini biliyor muydun? Yumurtaları ekledikten sonra her birini iyice çırpmak da hamurun kıvamı açısından kritik. Kuru malzemeleri karıştırdıktan sonra, ıslak karışıma yavaşça eklemek, pastabanın homojen olmasını sağlıyor. Fırında pişirme süresinde, kürdan testi yapmak gerçekten de işin sırrı. Peki, kakaolu pastabanın üzerine çikolata sosu eklemeyi düşündün mü? Bu, lezzetini bir kat daha artırabilir!
Cevap yaz