Kıyır kıyır pastane poğaçası tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum. Özellikle hamurun dinlendirilmesi ve iç harcının zenginleştirilmesi konusundaki ipuçları çok faydalı. Yumuşak ve pürüzsüz bir hamur elde etmenin ne kadar önemli olduğunu belirtmeniz, gerçekten de harika bir sonuç için gerekli olan detayları vurguluyor. Poğaçaların üzerini yumurta sarısıyla yağlamanın, onlara güzel bir renk katacağı fikri de aklıma yattı. Kahvaltılarda ya da çay saatlerinde bu poğaçaların nasıl bir hit olacağını düşünmek bile iştah açıcı! Acaba hangi iç harcı denemeliyim? Peynir mi, zeytin mi yoksa sebzelerle mi zenginleştirmeliyim?
Kıyır kıyır pastane poğaçası tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum. Özellikle hamurun dinlendirilmesi ve iç harcının zenginleştirilmesi konusundaki ipuçları çok faydalı. Yumuşak ve pürüzsüz bir hamur elde etmenin ne kadar önemli olduğunu belirtmeniz, gerçekten de harika bir sonuç için gerekli olan detayları vurguluyor. Poğaçaların üzerini yumurta sarısıyla yağlamanın, onlara güzel bir renk katacağı fikri de aklıma yattı. Kahvaltılarda ya da çay saatlerinde bu poğaçaların nasıl bir hit olacağını düşünmek bile iştah açıcı! Acaba hangi iç harcı denemeliyim? Peynir mi, zeytin mi yoksa sebzelerle mi zenginleştirmeliyim?
Cevap yaz