Köstebek pasta yapmayı düşündüğümde, süsleme aşaması beni en çok heyecanlandırıyor. Krem şanti ile kaplanınca nasıl bir görünüm kazanacağını merak ediyorum. Rendelenmiş çikolata veya kakao serpiştirirken nasıl bir doku oluşacağını hayal edebiliyorum. Muz dilimleriyle köstebek görünümünü oluşturmak gerçekten eğlenceli olmalı. Ceviz veya fındık parçalarıyla çevresini süslemek, lezzeti artırmanın yanı sıra görselliği de katıyor. Renkli şekerlemeler eklemeyi düşündüm ama bunun yanı sıra çikolata sosu ile pastayı gezdirmek de harika bir fikir gibi geliyor. Sizce, hindistan cevizi rendesi kullanmak pastaya farklı bir doku kazandırır mı? Bu tarifle ilgili en çok hangi süsleme yöntemini denemek istersiniz?
Köstebek pasta yapmayı düşündüğümde, süsleme aşaması beni en çok heyecanlandırıyor. Krem şanti ile kaplanınca nasıl bir görünüm kazanacağını merak ediyorum. Rendelenmiş çikolata veya kakao serpiştirirken nasıl bir doku oluşacağını hayal edebiliyorum. Muz dilimleriyle köstebek görünümünü oluşturmak gerçekten eğlenceli olmalı. Ceviz veya fındık parçalarıyla çevresini süslemek, lezzeti artırmanın yanı sıra görselliği de katıyor. Renkli şekerlemeler eklemeyi düşündüm ama bunun yanı sıra çikolata sosu ile pastayı gezdirmek de harika bir fikir gibi geliyor. Sizce, hindistan cevizi rendesi kullanmak pastaya farklı bir doku kazandırır mı? Bu tarifle ilgili en çok hangi süsleme yöntemini denemek istersiniz?
Cevap yaz