Krem şantili ıspanaklı yaş pasta tarifini okuduğumda, ıspanak kullanımı beni çok etkiledi. Bu kadar lezzetli bir tatlıda ıspanak kullanmak alışılmadık bir durum gibi görünüyor ama sağlıklı bir alternatif sunduğu kesin. Sizce ıspanaklı pasta yaparken, ıspanakların tazeliği ne kadar önemli? Ayrıca, krem şantiyi hazırlarken kullandığınız sütün soğuk olması da mı önemli? Pastayı süslerken hangi malzemeleri tercih edersiniz? Bu tarifte farklı bir dokunuş denemek ister miydiniz?
Krem şantili ıspanaklı yaş pasta tarifini okuduğumda, ıspanak kullanımı beni çok etkiledi. Bu kadar lezzetli bir tatlıda ıspanak kullanmak alışılmadık bir durum gibi görünüyor ama sağlıklı bir alternatif sunduğu kesin. Sizce ıspanaklı pasta yaparken, ıspanakların tazeliği ne kadar önemli? Ayrıca, krem şantiyi hazırlarken kullandığınız sütün soğuk olması da mı önemli? Pastayı süslerken hangi malzemeleri tercih edersiniz? Bu tarifte farklı bir dokunuş denemek ister miydiniz?
Cevap yaz