Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Ülker bisküvili pastayı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle krema hazırlama aşamasını dikkatlice takip etmek gerektiği söyleniyor. Sizce bisküvileri ıslatırken sütün miktarını nasıl ayarlamalıyım? Fazla ıslatmak bisküvilerin dağılmasına neden olabilir, bu yüzden dengeli bir şekilde ıslatmak önemli. Ayrıca, kremanın içine kakao ekleyerek kakaolu bir versiyonunu denemek de çok hoş bir fikir gibi görünüyor. Pastayı süslemek için mevsim meyveleri kullanmak da güzel bir dokunuş olabilir. Deneyenleriniz var mı? Sonuç nasıl oldu?
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Ülker bisküvili pastayı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle krema hazırlama aşamasını dikkatlice takip etmek gerektiği söyleniyor. Sizce bisküvileri ıslatırken sütün miktarını nasıl ayarlamalıyım? Fazla ıslatmak bisküvilerin dağılmasına neden olabilir, bu yüzden dengeli bir şekilde ıslatmak önemli. Ayrıca, kremanın içine kakao ekleyerek kakaolu bir versiyonunu denemek de çok hoş bir fikir gibi görünüyor. Pastayı süslemek için mevsim meyveleri kullanmak da güzel bir dokunuş olabilir. Deneyenleriniz var mı? Sonuç nasıl oldu?
Cevap yaz