Unsuz pasta kremasını ilk kez denemeyi düşünüyorum. Gluten intoleransım olduğu için alternatif tarifler arıyordum. Malzemeler oldukça basit görünüyor, ama özellikle süt ve şekerin birlikte ısıtılması kısmı beni düşündürüyor. Yumurta sarılarını ısıtılmış sütle karıştırmak gerektiği belirtilmiş, biraz dikkat gerektirecek gibi. Dediğiniz gibi, vanilya yerine diğer aromaları denemek de ilginç bir fikir. Kremayı farklı tatlılarda denemek için sabırsızlanıyorum. Herhangi bir püf noktası ya da tavsiye var mı?
Unsuz pasta kremasını ilk kez denemeyi düşünüyorum. Gluten intoleransım olduğu için alternatif tarifler arıyordum. Malzemeler oldukça basit görünüyor, ama özellikle süt ve şekerin birlikte ısıtılması kısmı beni düşündürüyor. Yumurta sarılarını ısıtılmış sütle karıştırmak gerektiği belirtilmiş, biraz dikkat gerektirecek gibi. Dediğiniz gibi, vanilya yerine diğer aromaları denemek de ilginç bir fikir. Kremayı farklı tatlılarda denemek için sabırsızlanıyorum. Herhangi bir püf noktası ya da tavsiye var mı?
Cevap yaz