Bu kadar detaylı bir tarifle şeker hamurunu yapmanın ne kadar kolay olduğunu görmek gerçekten heyecan verici! Özellikle doğum günü pastaları için böyle bir hamurun nasıl hazırlandığını bilmek, pasta yapımında büyük bir artı. Jelatin ve glikozun nasıl kullanılacağına dair verdiğiniz bilgiler çok faydalı. Hamurun rengini ve aromasını zenginleştirmek için gıda boyası ekleme kısmı da oldukça ilginç. Peki, şeker hamurunu hazırladıktan sonra onu uzun süre nasıl saklayabiliriz? Hava almayan bir kapta mı yoksa buzdolabında mı tutmalıyız?
Bu kadar detaylı bir tarifle şeker hamurunu yapmanın ne kadar kolay olduğunu görmek gerçekten heyecan verici! Özellikle doğum günü pastaları için böyle bir hamurun nasıl hazırlandığını bilmek, pasta yapımında büyük bir artı. Jelatin ve glikozun nasıl kullanılacağına dair verdiğiniz bilgiler çok faydalı. Hamurun rengini ve aromasını zenginleştirmek için gıda boyası ekleme kısmı da oldukça ilginç. Peki, şeker hamurunu hazırladıktan sonra onu uzun süre nasıl saklayabiliriz? Hava almayan bir kapta mı yoksa buzdolabında mı tutmalıyız?
Cevap yaz