Yaş pasta yaparken en çok hangi aşamanın zorlayıcı olduğunu düşündünüz? Özellikle pasta keki hazırlama aşamasında yumurta ve şekerin çırpılması gerektiğini belirtmişsiniz, bu noktada hangi yöntemleri denediniz? Ayrıca pasta kreması hazırlarken kıvamı tutturmakta zorlandığınız oldu mu? Montaj aşamasında meyve eklemeyi tercih ettiniz mi, yoksa sade mi yapmayı seçtiniz? Pastanın süslenmesi konusunda yaratıcı fikirleriniz var mı?
Yaş pasta yaparken en çok hangi aşamanın zorlayıcı olduğunu düşündünüz? Özellikle pasta keki hazırlama aşamasında yumurta ve şekerin çırpılması gerektiğini belirtmişsiniz, bu noktada hangi yöntemleri denediniz? Ayrıca pasta kreması hazırlarken kıvamı tutturmakta zorlandığınız oldu mu? Montaj aşamasında meyve eklemeyi tercih ettiniz mi, yoksa sade mi yapmayı seçtiniz? Pastanın süslenmesi konusunda yaratıcı fikirleriniz var mı?
Cevap yaz