Dr. Oetker pasta kremasını kullanmayı düşündüğümde, içeriğinde yer alan bileşenlerin çeşitliliği ve lezzet katma potansiyeli beni oldukça etkiliyor. Özellikle pıhtılaştırıcılar ve emülgatörlerin kullanımı, tatlılarımda istediğim kıvamı elde etmemde yardımcı olabiliyor. Peki, bu kremayı en çok hangi tatlılarda denemeyi düşünüyorsunuz? Kendi tariflerinizi oluşturma konusunda ne kadar özgür hissediyorsunuz?
Dr. Oetker pasta kremasını kullanmayı düşündüğümde, içeriğinde yer alan bileşenlerin çeşitliliği ve lezzet katma potansiyeli beni oldukça etkiliyor. Özellikle pıhtılaştırıcılar ve emülgatörlerin kullanımı, tatlılarımda istediğim kıvamı elde etmemde yardımcı olabiliyor. Peki, bu kremayı en çok hangi tatlılarda denemeyi düşünüyorsunuz? Kendi tariflerinizi oluşturma konusunda ne kadar özgür hissediyorsunuz?
Cevap yaz