Krem şantili pasta yapma sürecini deneyimlemiş biri olarak, gerçekten harika bir tarif bulmuşsunuz! Özellikle kekin hazırlanması aşamasında yumurtalar ve şekerin çırpılması çok önemli. Ben de ilk denememde bu aşamayı biraz fazla yaptım ve kekim sertleşti. Krem şantiyi hazırlarken soğuk süt kullanmanın ne kadar etkili olduğunu da sonradan keşfettim. Süslenecek kısımda meyve dilimleri veya çikolata parçaları eklemenin pastayı daha çekici hale getirdiğini söyleyebilirim. Sizce de pastayı dinlendirmek, tatların birleşmesi için ne kadar önemli? Deneyimlerinizi merak ediyorum!
Krem şantili pasta yapma sürecini deneyimlemiş biri olarak, gerçekten harika bir tarif bulmuşsunuz! Özellikle kekin hazırlanması aşamasında yumurtalar ve şekerin çırpılması çok önemli. Ben de ilk denememde bu aşamayı biraz fazla yaptım ve kekim sertleşti. Krem şantiyi hazırlarken soğuk süt kullanmanın ne kadar etkili olduğunu da sonradan keşfettim. Süslenecek kısımda meyve dilimleri veya çikolata parçaları eklemenin pastayı daha çekici hale getirdiğini söyleyebilirim. Sizce de pastayı dinlendirmek, tatların birleşmesi için ne kadar önemli? Deneyimlerinizi merak ediyorum!
Cevap yaz