Hazır pasta kreması yaparken kullanmamız gereken malzemelerin tam listesi gerçekten çok faydalı! Süt ve şekerin temel bileşenler olduğunu biliyordum ama un veya mısır nişastası gibi kıvam arttırıcıların da önemli olduğunu öğrenmek ilginçti. Yumurta sarısının lezzeti zenginleştirmesi pek çok tarifte neden tercih edildiğini açıklıyor. Peki, sizce süt kreması kullanmak zorunda mıyız yoksa daha hafif bir kıvam için alternatifler tercih edilebilir mi? Ayrıca, gıda boyası kullanarak pasta kremamızı renklendirmek özel günlerde gerçekten güzel bir detay olabilir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hazır pasta kreması yaparken kullanmamız gereken malzemelerin tam listesi gerçekten çok faydalı! Süt ve şekerin temel bileşenler olduğunu biliyordum ama un veya mısır nişastası gibi kıvam arttırıcıların da önemli olduğunu öğrenmek ilginçti. Yumurta sarısının lezzeti zenginleştirmesi pek çok tarifte neden tercih edildiğini açıklıyor. Peki, sizce süt kreması kullanmak zorunda mıyız yoksa daha hafif bir kıvam için alternatifler tercih edilebilir mi? Ayrıca, gıda boyası kullanarak pasta kremamızı renklendirmek özel günlerde gerçekten güzel bir detay olabilir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz