Bu İtalyan kremalı pasta tarifini okuduktan sonra yapmayı çok istiyorum! Kekin yumuşak olması için malzemelerin oda sıcaklığında olması gerektiğini öğrenmek ilginçti. Ayrıca, kremayı çırparken soğuk olmasının çok önemli olduğunu belirtmeniz de harika bir detay. Peki, bu pastayı yaptığınızda hangi malzemeleri süsleme için tercih ettiniz? Çikolata rendesi mi yoksa meyve dilimleri mi daha çok hoşunuza gider?
Bu İtalyan kremalı pasta tarifini okuduktan sonra yapmayı çok istiyorum! Kekin yumuşak olması için malzemelerin oda sıcaklığında olması gerektiğini öğrenmek ilginçti. Ayrıca, kremayı çırparken soğuk olmasının çok önemli olduğunu belirtmeniz de harika bir detay. Peki, bu pastayı yaptığınızda hangi malzemeleri süsleme için tercih ettiniz? Çikolata rendesi mi yoksa meyve dilimleri mi daha çok hoşunuza gider?
Cevap yaz