Pasta muhallebisi ile ilgili olarak bu kadar detaylı bilgi vermeniz çok güzel. Ben de evde pasta muhallebisi yapmayı düşündüm ama bazı noktalar beni düşündürüyor. Özellikle sütü taze ve kaliteli kullanmanın önemini belirtiyorsunuz, peki bu konuda nasıl bir süt tercih etmeliyim? Ayrıca kuru malzemeleri önceden karıştırmanın topaklanmayı önleyeceğini söylüyorsunuz, bu karıştırma işlemi için bir yöntem var mı? Bunları bilmek, muhallebimi daha iyi yapmama yardımcı olur mu?
Pasta muhallebisi ile ilgili olarak bu kadar detaylı bilgi vermeniz çok güzel. Ben de evde pasta muhallebisi yapmayı düşündüm ama bazı noktalar beni düşündürüyor. Özellikle sütü taze ve kaliteli kullanmanın önemini belirtiyorsunuz, peki bu konuda nasıl bir süt tercih etmeliyim? Ayrıca kuru malzemeleri önceden karıştırmanın topaklanmayı önleyeceğini söylüyorsunuz, bu karıştırma işlemi için bir yöntem var mı? Bunları bilmek, muhallebimi daha iyi yapmama yardımcı olur mu?
Cevap yaz