Tencere pastası tarifini okuduktan sonra, bu kadar pratik bir tatlı yapmanın ne kadar kolay olduğunu düşündüm. Özellikle fırın kullanmadan, sadece bir tencere ile bu kadar lezzetli bir pasta yapabilmek gerçekten harika bir fikir. Yumurtaları çırparken yüksek hızda çırpmanın ve unu eleyerek kullanmanın pastanın kabarmasına etkisi olduğunu öğrenmek de oldukça faydalı oldu. Ayrıca tencerenin kapağını kapalı tutmanın buharın içeri girmesini sağlayarak pastanın daha iyi pişmesini sağlaması gerçekten önemli bir detay. Sizce de bu püf noktalarına dikkat ederek yapılan pastalar daha mı lezzetli oluyor?
Tencere pastası tarifini okuduktan sonra, bu kadar pratik bir tatlı yapmanın ne kadar kolay olduğunu düşündüm. Özellikle fırın kullanmadan, sadece bir tencere ile bu kadar lezzetli bir pasta yapabilmek gerçekten harika bir fikir. Yumurtaları çırparken yüksek hızda çırpmanın ve unu eleyerek kullanmanın pastanın kabarmasına etkisi olduğunu öğrenmek de oldukça faydalı oldu. Ayrıca tencerenin kapağını kapalı tutmanın buharın içeri girmesini sağlayarak pastanın daha iyi pişmesini sağlaması gerçekten önemli bir detay. Sizce de bu püf noktalarına dikkat ederek yapılan pastalar daha mı lezzetli oluyor?
Cevap yaz