Yulaflı burçak bisküvili pastayı ilk defa denemek isteyen biri olarak, tarifin kolay ve pratik olduğunu düşünüyorum. Bisküvileri un haline getirmek için ne kadar ezmek gerektiği konusunda biraz tereddüt yaşıyorum. Tamamen un haline getirmek zorunda mıyım yoksa biraz iri kalması mı daha iyi olur? Ayrıca, süt karışımını kaynatırken dikkat edilmesi gereken özel bir nokta var mı? Pastayı dinlendirdikten sonra, üzerini süslemek için en iyi alternatif hangisi? İlgili önerilere açığım!
Yulaflı burçak bisküvili pastayı ilk defa denemek isteyen biri olarak, tarifin kolay ve pratik olduğunu düşünüyorum. Bisküvileri un haline getirmek için ne kadar ezmek gerektiği konusunda biraz tereddüt yaşıyorum. Tamamen un haline getirmek zorunda mıyım yoksa biraz iri kalması mı daha iyi olur? Ayrıca, süt karışımını kaynatırken dikkat edilmesi gereken özel bir nokta var mı? Pastayı dinlendirdikten sonra, üzerini süslemek için en iyi alternatif hangisi? İlgili önerilere açığım!
Cevap yaz