Kremalı çikolatalı bisküvi pasta tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlıyı yapmayı çok istiyorum. Krem şantiyi hazırlamak için süt ve toz şeker ekleyerek çırpmak oldukça basit görünüyor. Bisküvileri kısa süreliğine sütte bekletmek, pastanın dokusunu yumuşatacak gibi görünüyor ama fazla ıslatmamak da önemli. Katmanları oluştururken, her katman için dikkatli olmak lazım. Çikolata sosunu benmari usulü eritmek de benim için yeni bir deneyim olacak. Pastayı dinlendirdikten sonra, misafirlerime sunmak için sabırsızlanıyorum. Acaba farklı meyveler eklemek, tatlıya nasıl bir lezzet katacaktır? Bu tarif ile hem pratik hem de lezzetli bir tatlı elde etmek harika bir fikir gibi!
Kremalı çikolatalı bisküvi pasta tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlıyı yapmayı çok istiyorum. Krem şantiyi hazırlamak için süt ve toz şeker ekleyerek çırpmak oldukça basit görünüyor. Bisküvileri kısa süreliğine sütte bekletmek, pastanın dokusunu yumuşatacak gibi görünüyor ama fazla ıslatmamak da önemli. Katmanları oluştururken, her katman için dikkatli olmak lazım. Çikolata sosunu benmari usulü eritmek de benim için yeni bir deneyim olacak. Pastayı dinlendirdikten sonra, misafirlerime sunmak için sabırsızlanıyorum. Acaba farklı meyveler eklemek, tatlıya nasıl bir lezzet katacaktır? Bu tarif ile hem pratik hem de lezzetli bir tatlı elde etmek harika bir fikir gibi!
Cevap yaz