Pasta içi muhallebisi yapmayı düşündüğümde, tarifteki adımların ne kadar basit olduğu dikkatimi çekti. Malzemeler oldukça ulaşılabilir. Özellikle kaynayan süte kuru karışımı eklemek ve sürekli karıştırmak oldukça önemli görünüyor. Acaba muhallebiyi hazırlarken kıvamını kontrol etmek için bir ipucu var mı? Ayrıca, meyve veya çikolata sosu ile süsleme fikri de çok hoş. Deneyimlerinizle bu tarifte başka hangi değişiklikleri yapmayı önerirsiniz?
Pasta içi muhallebisi yapmayı düşündüğümde, tarifteki adımların ne kadar basit olduğu dikkatimi çekti. Malzemeler oldukça ulaşılabilir. Özellikle kaynayan süte kuru karışımı eklemek ve sürekli karıştırmak oldukça önemli görünüyor. Acaba muhallebiyi hazırlarken kıvamını kontrol etmek için bir ipucu var mı? Ayrıca, meyve veya çikolata sosu ile süsleme fikri de çok hoş. Deneyimlerinizle bu tarifte başka hangi değişiklikleri yapmayı önerirsiniz?
Cevap yaz