Süslü mozaik pasta tarifi gerçekten harika görünüyor! Öncelikle bisküvilerin kırıma girmesi ve çikolatalı karışımın pürüzsüz bir kıvam alması çok önemli. Sizce de dinlendirme süresini mümkün olduğunca uzatmak, pastanın lezzetini artırır mı? Ayrıca, margarin yerine tereyağı kullanmanın tadına ne kadar farklılık katacağını merak ediyorum. Süsleme kısmında hangi malzemeleri tercih ettiniz? Bu pastanın hem görünüm hem de tat açısından oldukça etkileyici olacağı kesin. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Süslü mozaik pasta tarifi gerçekten harika görünüyor! Öncelikle bisküvilerin kırıma girmesi ve çikolatalı karışımın pürüzsüz bir kıvam alması çok önemli. Sizce de dinlendirme süresini mümkün olduğunca uzatmak, pastanın lezzetini artırır mı? Ayrıca, margarin yerine tereyağı kullanmanın tadına ne kadar farklılık katacağını merak ediyorum. Süsleme kısmında hangi malzemeleri tercih ettiniz? Bu pastanın hem görünüm hem de tat açısından oldukça etkileyici olacağı kesin. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz