Çilekli gözlü pasta tarifini okuduktan sonra, bu kadar detaylı anlaşılan bir tarifin yanı sıra, acaba uygulaması da bu kadar kolay mı? Kremanın ve krem şantinin hazırlanması aşamaları oldukça net, ama o iki eşit parça haline getirme aşaması için nasıl bir kesim tekniği uygulamak gerek? Ayrıca, dinlendirme süresinde pastanın lezzetinin gerçekten artıp artmadığını merak ediyorum. Bunun dışında, mevsiminde başka meyveler ekleyerek farklı tatlar elde etmek harika bir fikir, ama hangi meyveler lezzet açısından çilek ile en uyumlu olur? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Çilekli gözlü pasta tarifini okuduktan sonra, bu kadar detaylı anlaşılan bir tarifin yanı sıra, acaba uygulaması da bu kadar kolay mı? Kremanın ve krem şantinin hazırlanması aşamaları oldukça net, ama o iki eşit parça haline getirme aşaması için nasıl bir kesim tekniği uygulamak gerek? Ayrıca, dinlendirme süresinde pastanın lezzetinin gerçekten artıp artmadığını merak ediyorum. Bunun dışında, mevsiminde başka meyveler ekleyerek farklı tatlar elde etmek harika bir fikir, ama hangi meyveler lezzet açısından çilek ile en uyumlu olur? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz