Napolyon pasta tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlıyı kendim yapma fikri beni heyecanlandırıyor. Milföy hamurunun hazırlanması aşamasında dikkat etmem gereken noktalar neler? Özellikle hamurun ince açılması ve fırında doğru şekilde pişirilmesi için hangi püf noktalarını bilmeli? Krema kısmındaki karıştırma süreci hakkında da daha fazla bilgi verirsen çok sevinirim. Sonuçta, misafirlerim için harika bir tatlı yapmak istiyorum!
Napolyon pasta tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlıyı kendim yapma fikri beni heyecanlandırıyor. Milföy hamurunun hazırlanması aşamasında dikkat etmem gereken noktalar neler? Özellikle hamurun ince açılması ve fırında doğru şekilde pişirilmesi için hangi püf noktalarını bilmeli? Krema kısmındaki karıştırma süreci hakkında da daha fazla bilgi verirsen çok sevinirim. Sonuçta, misafirlerim için harika bir tatlı yapmak istiyorum!
Cevap yaz