Pasta süsleme için çiçek seçimi yaparken hangi çiçeklerin daha etkileyici olduğunu düşündünüz mü? Özellikle gülün zarafeti ve orkidenin egzotik havası arasında kalmak zor. Lilyumun hoş kokusu ve büyük yaprakları da pastaya farklı bir derinlik katıyor, değil mi? Papatya ise sadeliği ile bahar pastalarına çok yakışıyor. Şebboyun canlı renkleri ise düğünlerde gerçekten özel bir atmosfer yaratıyor. Sizce, bu çiçeklerin hangisi pasta süslemeleri için en uygun? Ayrıca, yenilebilir çiçeklerin kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Pasta süsleme için çiçek seçimi yaparken hangi çiçeklerin daha etkileyici olduğunu düşündünüz mü? Özellikle gülün zarafeti ve orkidenin egzotik havası arasında kalmak zor. Lilyumun hoş kokusu ve büyük yaprakları da pastaya farklı bir derinlik katıyor, değil mi? Papatya ise sadeliği ile bahar pastalarına çok yakışıyor. Şebboyun canlı renkleri ise düğünlerde gerçekten özel bir atmosfer yaratıyor. Sizce, bu çiçeklerin hangisi pasta süslemeleri için en uygun? Ayrıca, yenilebilir çiçeklerin kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz