Pasta kremasının sıvılaşması durumu gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Özellikle bir pasta yaparken, kremanın istenen kıvamda olmaması işimizi zorlaştırıyor. Yanlış malzeme oranları, yetersiz pişirme süresi veya sıcaklık değişiklikleri bu duruma yol açabiliyor. Bu durumda, un veya nişasta eklemek gibi yöntemlerin işe yaradığını duydum. Sizce çırpılmış krema eklemek krema kıvamını artırmada etkili mi? Ayrıca, soğutma işlemi de kıvamı artırmak için iyi bir yöntem olarak görünüyor. Siz denediniz mi? Jelatin kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz, gerçekten işe yarıyor mu?
Pasta kremasının sıvılaşması durumu gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Özellikle bir pasta yaparken, kremanın istenen kıvamda olmaması işimizi zorlaştırıyor. Yanlış malzeme oranları, yetersiz pişirme süresi veya sıcaklık değişiklikleri bu duruma yol açabiliyor. Bu durumda, un veya nişasta eklemek gibi yöntemlerin işe yaradığını duydum. Sizce çırpılmış krema eklemek krema kıvamını artırmada etkili mi? Ayrıca, soğutma işlemi de kıvamı artırmak için iyi bir yöntem olarak görünüyor. Siz denediniz mi? Jelatin kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz, gerçekten işe yarıyor mu?
Cevap yaz