Çilekli kedi dili pastası tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının yapımına gerçekten başlamayı düşünüyorum. Kedi dili bisküvilerinin sütle ıslatılması ve ardından çilekli kremanın kat kat yerleştirilmesi fikri çok hoşuma gitti. Acaba bu pastayı yaparken çilekleri önceden şekerle dinlendirmek, tadını ne kadar artırır? Ayrıca, çikolata sosunu hazırlarken bitter çikolata yerine sütlü çikolata kullanmanın tatlılık oranını ne kadar etkilediğini merak ediyorum. Bu tarif, özel günlerde misafirlerime sunabileceğim enfes bir alternatif gibi görünüyor, denemek için sabırsızlanıyorum!
Çilekli kedi dili pastası tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının yapımına gerçekten başlamayı düşünüyorum. Kedi dili bisküvilerinin sütle ıslatılması ve ardından çilekli kremanın kat kat yerleştirilmesi fikri çok hoşuma gitti. Acaba bu pastayı yaparken çilekleri önceden şekerle dinlendirmek, tadını ne kadar artırır? Ayrıca, çikolata sosunu hazırlarken bitter çikolata yerine sütlü çikolata kullanmanın tatlılık oranını ne kadar etkilediğini merak ediyorum. Bu tarif, özel günlerde misafirlerime sunabileceğim enfes bir alternatif gibi görünüyor, denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz